Kathedraallogies

Kathedraallogies

Onze logies zijn gevestigd in drie 16e-eeuws gebouwen, pal naast de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in de oude binnenstad van Antwerpen. Wij bewaren alle authentieke elementen  en zorgen voor een warme huiselijke sfeer. U vindt hier een koffie/thee tafel op het gelijkvloers, een kleine geïnstalleerde keuken voor onze gasten op de eerste verdieping en een gezellige zitplaats met uitzicht naar de kathedraal. U kunt ook op een nabijgelegen plein ontbijten. 

De kamers zijn voorzien van een badkamer met een douche, een wastafel en een toilet. Vanuit de kamers heeft u zicht op de kathedraal of op de levende binnenstad. In sommige kamers vindt u muurschilderingen met religieuze thema's.

In 2 minuten wandelt u naar het stadhuis en een aantal karakteristieke Belgische cafés en eetgelegenheden aan de Grote Markt. De accommodatie bevindt zich op 400 meter van de winkelstraat De Meir en op 1,6 km van het Centraal Station en de dierentuin van Antwerpen.

Antwerpen Centrum is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in museums, winkelen, cafés en restaurants.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x